CSKA BLIZU TROFEJA: Peti ovosezonski susret ''armejaca'' i ''bumbara''

V.M.

19. 04. 2023. u 10:29 >> 10:29

IZABRANICI Vladimira Fedotova dočekuju Ural u prvoj utakmici finala premijerligaškog dela Kupa Rusije.

ЦСКА БЛИЗУ ТРОФЕЈА: Пети овосезонски сусрет армејаца и бумбара

FOTO: Profimedia

Ova dva tima su takmičenje započela u grupi ''D'' u kojoj je neporaženi Ural zauzeo prvo mesto, a CSKA je bio drugi sa bodom manje.

Nakon toga ''armejci'' su bez većih problema došli do finala premijerligaškog dela, prvo su rutinski savladali Krasnodar ukupnim rezultatom 3:1, a u polufinalu su posle remija sa Samarom u prvom susretu (2:2) slavili na svom terenu rezultatom 1:0 i tako došli do finala.

Sa druge strane, Ural je imao teži put ali je uspeo da dođe do same završnice. Prvo je bio bolji od Rostova, u gostima 1:1, kod kuće 2:1, a nakon toga je na identičan način izbacio Spartak iz Moskve.

Format ruskog kupa je veoma zbunjujuć, naime pobednik ovog dvomeča će ići u finale celokupnog takmičenja, dok će se gubitnik susresti sa pobednikom regijalnog dela takmičenja (preostale ekipe su Samara, Spartak, Krasnodar i Akron) i pobednik tog susreta će biti drugi učesnik finala.

Što se tiče same forme, domaćin je odličnom ritmu i nanizao je četiri pobede u svim takmičenjima. Potpuno je suprotna situacija u redovima gosta koji je na poslednjih pet utakmica ostvario samo jedan trijumf i doživeo je četiri poraza.

Zanimljivo je da će ovo biti čak peti susret današnjih rivala u tekućoj sezoni. CSKA je slavio tri puta (uključujućii i pobedu od pre par dana, 1:2), dok je Ural uspeo u grupnoj fazi kupa da trijumfuje nakon boljeg izvođenja penala.

Verujemo da će ''armejci'' rutinski odraditi posao na ''VEB areni'' i sa pozitivnim rezultatom dočekati revanš.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju