"OVNOVI" SVE BLIŽI VODEĆIMA: Domaćin želi prvi trijumf u Novoj godini

N.P.

02. 01. 2023. u 10:59

TIM Akringtona gostuje Derbi kauntiju u meču 25. kola engleske Lige 1.

ОВНОВИ СВЕ БЛИЖИ ВОДЕЋИМА: Домаћин жели први тријумф у Новој години

Profimedia

Izabranici Pola Vorna nemaju poraz na prethodnih pet utakmica u prvenstvu. Popularni "ovnovi" su ostvarili tri remija i dve pobede. Poslednju pre samo tri dana nad Kembridž junajtedom na domaćem terenu minimalnim rezultatom. Dobre partije su ekipu Derbi kauntija popele na peto mesto na tabeli sa 38 osvojenih bodova.

Fudbaleri Akringtona su u prošlom kolu izgubili na gostovanju Morkambu 2:0. To je timu iz Lankašira ukupno deseti kiks od početka sezone. Četa Džona Kolmana se nalazi na 20. poziciji engleske Lige 1 uz 22 sakupljena boda i ostvarenom gol-razlikom 21:34.

Na minula dva međusobna duela između Derbija i Akringtona domaćin je slavio ukupnim rezultatom 4:0. "Ovnovi" žele da svojim navijačima na "Prajd parku" poklone prvi trijumf u Novoj godini, tako da predlažemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)