BEZBEDNOST ZA SVE BEBE: Podeljeno još 150 auto-sedišta

D. Ristić

sreda, 16. 09. 2020. u 14:29

БЕЗБЕДНОСТ ЗА СВЕ БЕБЕ: Подељено још 150 ауто-седишта

Foto: D. Ristić

GRAD Vranje nastavio je sa akcijom podele auto-sedišta roditeljima koji su dobili bebu u ovoj godini, a koja se sprovodi u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja.

Grad je obezbedio još 150 auto-sedišta za bebe koje su rođene u periodu od 1. aprila do 30. juna ove godine. Na ovaj način lokalna samouprava želi da pruži pruža podršku mladim bračnim parovima u odgajanju potomstva. Novim pravilnikom sve bebe rođene tokom ove, 2020. godine,  dobiće auto-sedišta. 

- Na ovaj način, osim što želimo da utičemo na bezbednost dece u saobraćaju i odgovorno ponašanje svakog od roditelja ponaosob, ujedno želimo i da pomognemo našim sugrađanima u odgajanju mališana. Od srca vam čestitam rođenje deteta i želim da se radujete njegovom odrastanju i svakom novom danu koji provodite zajedno - stoji u čestitki roditeljima gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića. 

Zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona nije organizovan veliki skup kao ranije, već su roditelji po sedišta dolazili pojedinačno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)