CEO GRAD U PETAK BEZ VODE: Radovi na održavanju trafostanice u Zrenjaninu

B.G.

05. 08. 2021. u 09:30

JAVNO komunilano preduzeće Vodovod i kanalizacija, najavilo je da će u petak 6. avgusta u periodu od 8 do 12 časova, ceo Zrenjanin biti bez vode, zbog planiranih radova na održavanju.

ЦЕО ГРАД У ПЕТАК БЕЗ ВОДЕ: Радови на одржавању трафостанице у Зрењанину

foto: Vodovod i kanalizacija Zrenjanin

Kako ističu u ovom preduzeću, JP EPS će u petak u pomenutom periodu prekinuti snabdevanje električnom energijom kako bi se obavili radovi na održavanju trafostanice koja obezbeđuje struju trafostanicama sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu Vodovoda, odakle se grad snabdeva vodom, pa će biti obavljena i redovna revizija i remont trafostanica.

    - Ti radovi se izvode da bi se obezbedila dodatna stabilnost i sigurnost sistema napajanja bunarskih pumpi na izvorištu i celokupnog sistema vodosnabdevanja grada - poručuju iz zrenjaninskog Vodovoda, uz poziv građanima da na.vreme.obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe tokom četvoročasovnog prekida vodosnabdevanja.

   U slučaju ranijeg okončanja radova, vodosnabdevanje će biti normalizovano ranije, uz napomenu da je posle puštanka električne energije neophodne za za rad bunarskih pumpi, potrebno oko 45 minuta za potpunu normalizaciju sistema i kompletno vodosnabdevanje grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati