NOVAK ĐOKOVIĆ OVO NIJE OČEKIVAO: Najbolji prijatelj na ATP turu mu zabio nož u leđa

Novosti online

02. 04. 2024. u 08:31

DALEKO je Novak Đoković od forme kada se igrao sa rivalima i razbijao ih poput "kegli".

НОВАК ЂОКОВИЋ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Најбољи пријатељ на АТП туру му забио нож у леђа

FOTO: Tanjug/AP

Srbin nije ni bleda senka onog majstora koji je poslednjih godina, pa i decenija pokorio ATP, što su iskoristili Janik Siner, ali i Grigor Dimitrov da stižu do završnica velikih turnira. 

Italijan je preuzeo dominaciju od Đokovića, ali i Bugarin konačno pokazuje zbog čega su ga smatrali novim Rodžerom Federerom. I baš taj Švajcarac je "kriv" što bi Novak mogao da zahladni odnose sa "bratkom", jednim od najboljih prijatelja na ATP turu.

Naime, Dimitrov je po završetku turnira u Majamiju žestoko hvalio Federera, što će mu Đoković sigurno zameriti s obzirom na to da su tokom korone, ali i pre i posle, Srbin i Bugarin bili veliki prijatelji.

- Najteži rival protiv kojeg sam igrao na vrhuncu njegove igre bio je svakako Rodžer. Presmešno, zaista. Sećam se kako je bilo par puta na Vimbldonu, jednom sam hteo da propadnem u zemlju i nestanem. Ni protiv koga nisam imao takav osećaj, tako da će ostati na tome. Verovatno će on biti igrač protiv kog sam najviše propatio - rekao je Grigor.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave