TEŠKI UDARCI ZA ŠPANIJU: Karlos Alakaraz i Rafael Nadal neće pomoći crvenoj furiji na Dejvis kupu

Novosti online

08. 11. 2022. u 14:07

Teniski savez Španije saopštio je danas da Karlos Alkaraz neće igrati za selekciju ove zemlje na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi.

ТЕШКИ УДАРЦИ ЗА ШПАНИЈУ: Карлос Алакараз и Рафаел Надал неће помоћи црвеној фурији на Дејвис купу

FOTO: Tanjug/AP

Alkaraz je zbog povrede završio sezonu i neće igrati ni na završnom ATP turniru, koji će biti održan od 13. do 20. novembra u Torinu.

Najbolji teniser sveta će se na teren vratiti početkom godine. Još odranije je poznato da drugi teniser sveta Rafael Nadal neće igrati za Španiju u Malagi.

Španija je tako pretrpela teške udarce, te će u Malagi biti bez dve teniske zvezde. A "crvenu furiju" će predstavljati Pablo Karenjo Busta, Roberto Bautista Agut, Marsel Granjolers, Albert Ramos i Pedro Martinez.

Završni turnir Dejvis kupa biće održan u Malagi od 22. do 27. novembra. U četvrtfinalu će igrati Italija - SAD, Nemačka - Kanada, Australija - Holandija i Hrvatska - Španija.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije