"DOSTA JE!" Oglasila se Jelena Đoković zbog napada na Novaka i poslala moćnu poruku svetu!

Novosti online

08. 11. 2022. u 10:11

Posle mastersa u Parizu, umesto da se priča o fenomenalnom podvigu mladog Holgera Runea koji je na putu do trofeja pobedio čak pet igrača iz top 10 ATP liste, što niko nije uradio dosad, više se spekuliše o dešavanju sa meča Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa.

ДОСТА ЈЕ! Огласила се Јелена Ђоковић због напада на Новака и послала моћну поруку свету!

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Naime, jedan novinar je snimio članove Đokovićevog stručnog štaba kako mu pripremaju napitak koji je potom popio, a koji su laici odmah počeli da nazivaju "dopingom", dok su navijači Srbina momentalno stali u njegovu odbranu.

Jedna od njih je na Tviteru objavila transkript sa Novakove konferencije za medije kad je detaljno objasnio šta je to zapravo "magični napitak", kako ga je nazvao:

- Ranije sam podelila ovu informaciju misleći da bi informisani gledaoci tenisa mogli da povežu to i video-snimak Đokovićevog tima koji kruži internetom. Ali kasnije mi je palo na pamet da ne gleda svaki novinar, a kamoli svaki navijač, konferencije za štampu igrača - napisala je uz ovaj transkript Ana Mitrić, pa dodala u novim tvitovima:

- Moje mišljenje da Đoković verovatno konzumira osvežavajući napitak po narudžbini, pored datula i vode, tokom mečeva zasniva se ne samo na njegovim komentarima i kasnijim izveštavanjima sa Vimbldona, već i na njegovim izrečenim uverenjima, životnim navikama i prošlim aktivnostima.

- Moja poenta: postoji mnogo razloga da se misli da Đoković ima dodatke ishrani i sportska pića napravljena posebno za njega, slična „privatnoj mešavini“ vina ili parfema, a ne da ih kupuje sa police. Njegovi komentari u julu sugerišu da bi neka njihova verzija mogla biti prodata u budućnosti.

- Ali postoje, naravno, i druge mogućnosti: na primer, da on konzumira komercijalno dostupne proizvode koje prodaju kompanije sa kojima nema formalni ugovor o sponzorstvu.

- U tom slučaju, objavljivanje brendova ili otkrivanje sastojaka mešavina ne samo da bi umanjilo ono što njegov tim može da misli da je konkurentska prednost u odnosu na njegove protivnike, već bi takođe bilo besplatno oglašavanje, loše za biznis - napisala je ova tviterašica, a ubrzo je reagovala i Jelena Đoković.

Supruga srpskog tenisera je retvitovala ovaj tvit uz aplauze za opisanu objavu:

- Ovo - napisala je kratko Jelena pa dodala niz emotikona aplauza kojim je pozdravila objavu.

Ispod je poznata Noletova navijačica Džuli Sojer dodala kako je Mitrićeva novinarka koja istraži pre nego što nešto objavi, a Jelena je odgovorila:

- Ili novinarka koja nema skrivene namere?

Očigledno Jelena nije mogla više da ćuti na besmislene napade, još besmislenijih novinara, pa je odlučila da se javi na društvenim mrežama.

- Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni od jednog navijača Noleta.

Spremna je bila Novakova supruga, pa je brzo odgovorila:

- Pričaće o tome kada bude bio spreman. Sve ovo je smešno da ljudi govore o nečemu za šta nisu spremni. Mnogi nemaju strpljenje i to je asurdno. Sedite malo u tišini. Mislite... Nije sve što vidite neverovatno. Možda je privatno. Da li je to dozvoljeno - napisala je Jelena.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)