OTKRIVENA POZADINA "NOVAKOVOG DOPINGA": Bivši teniser objasnio šta to Đoković radi...

Novosti online

08. 11. 2022. u 08:20

Malo im fali da razapnu Novaka Đokovića. Zapadni mediji, novinari, ali i teniseri prate budno svaki korak Srbina i onda izvlače iz konteksta mnoge stvari.

ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА НОВАКОВОГ ДОПИНГА: Бивши тенисер објаснио шта то Ђоковић ради...

FOTO: Tanjug/AP

Tako je bilo i na masters turniru u Parizu. Naime, Novakovi mrzitelji, na čelu sa novinarom Benom Rotenbergom, bacili su veo sumnje na Đokovićevo poštenje zbog dešavanja u pariskoj dvorani Bersi.

Na Tviteru se povela rasprava o tome šta Đoković pije tokom tajm-auta, a sâm srpski teniser je u šali nekoliko puta na konferencijama govorio o "čarobnom napitku".

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

Nekima je bio problematičan način na koji je to Argentinac radio, "kao da se krije", a Robiju Kenigu, bivšem južnoafričkom teniseru, jasno je o čemu se radilo.

"Ne mogu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove 'poslovne tajne'. To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse...", napisao je Kenig i zatvorio ovu temu.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna