MISTERIOZNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Hrvatska grupa i anđeoski broj bacili u rebus navijače

Novosti online

17. 05. 2022. u 11:28

Najbolji teniser sveta nakon trijumfa u Rimu odlučio je da objavi "priču" na svom Instagramu, kojom je oduševio navijače.

МИСТЕРИОЗНА ПОРУКА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Хрватска група и анђеоски број бацили у ребус навијаче

FOTO: Tanjug/AP

Uspeo je srpski as da uđe i u izabrano društvo tenisera koji su ostvarili 1.000 i više pobeda! Sada je Noletu uspelo ono što je samo Federeru, Nadalu, Konorsu i Lendlu. 

Đoković je u još jednom segmentu ušao u grupu besmrtnih, pa je odlučio da podeli zanimljivu "priču" na svom profilu, uz pesmu hrvatske grupe Colonia - "Nije nam dovoljna ni 1.001 noć" uz koju je dodao i zanimljivu grafiku. U pitanju je poruka na engleskom u kojoj se govori o "anđeoskom broju 1.001", što mnogi nisu znali kako da protumače.

"Anđeoski broj 1.001 podseća te da su pred tobom sve moguće budućnosti i da si ti taj koji oblikuje svoj život", stoji u pojašnjenju broja koji je očigledno veoma značajan Novaku Đokoviću.

Anđeoski brojevi su kombinacije cifara koje nam zaintrigiraju pažnju, kao recimo kada primetimo da je 2. februar 2022. godine, ili da je recimo na satu 11.11. Detalji su opisani u knjizi američke autorke Dorin Virtju "101 Anđeoski broj" u kome se tumače različite "vibracije brojeva".

Foto: Printskrin

 

Tako za pomenuti 1.001, koji je Novak Đoković izdvojio, objašnjava se savršena sinergija brojeva 0 i 1. Broj 1 predstavlja nove početke i kreativnost, a broj 0 "duhovno carstvo", kaže knjiga.

Podsetimo, Rolan Garos počinje sledeće nedelje i Novak Đoković brani titulu. Nada se Srbin 21. grend slem peharu i da se po tome još jednom izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji ga je pretekao na Australijan openu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života