VUČEVIĆ RAZOČARAN ODNOSOM PREMA NOVAKU: Tužno su se ophodili prema šampionu prve klase

Novosti online

16. 01. 2022. u 21:41

NOVAK Đoković nije po drugi put uspeo da pobedi na sudu, pa je deportovan iz Australije, a stalo stižu rekacije na odluku federalnog suda.

ВУЧЕВИЋ РАЗОЧАРАН ОДНОСОМ ПРЕМА НОВАКУ: Тужно су се опходили према шампиону прве класе

Foto: EPA

Najveći deo sportske javnosti ostao je u šoku zbog svega što se desilo Srbinu. Izuzetak nije ni crnogosrki košarkaš Nikola Vučević koji je istakao da je sve bila politička igra.

- Ono što se desilo Novaku Đokoviću je ništa drugo do pokušaj političara da preko njegovih leđa dođu do političkih poena. Ovo nema veze sa kovid merama i problemima sa vizom, oni su Novaka iskoristili da bi stvorili bolju sliku o sebi u javnosti. Veoma je tužno kako se ophode prema šampionu prve klase - napisao je član Čikaga na Tviter nalogu.

On je razočaran time što nije veliki broj igrača stao uz njega.

- Takođe, istakao bih kao najtužnije to što su samo dvojica kolega stala na Novakovu stanu. Ostali su ćutali u strahu. Neverovatno - zaključio je sjajni centar.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta se dešava u vezi sa Australijan openom 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara bez branioca titule.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije 2021. godine?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna