NOLETU SU SMESTILI: Britanska novinarka razotkriva prljavu kampanju - Đoković je politički zatvorenik (FOTO/VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 13:39

NOVAK ĐOKOVIĆ je politički zatvorenik, tvrdi novinarka britanskog Skaj njuza Liz Storer. Ona dodaje da je za sve kriva vlada australije koja je tokom celog ovog slučaja povukla nekoliko nelogičnih poteza.

НОЛЕТУ СУ СМЕСТИЛИ: Британска новинарка разоткрива прљаву кампању - Ђоковић је политички затвореник (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP

Najbolji sportista sveta već peti dan je zatvoren u hotelu u Melburnu gde čeka razrešenje po pitanju žalbe na oduzimanje vize.

Iako su mnogi, posebno u zapadnim medijima, kritikovali Đokovića, zbog njegovog odbijanja da se vakciniše, ima i onih koji smatraju da je Novak žrtva politike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lizstorer_

- Nijedna australijska viza nije bila pravno ispravljana tako da bude vezana za vakcinalni status osobe. To je činjenica. Njegova viza je odobrena, njegovo medicinsko izuzeće je odobreno dva puta, dozvoljeno mu je da uđe u zemlju i onda se Vlada odlučila na ovakav potez - rekla je Liz Storer.

Ona smatra da je Đoković žrtva u ovoj situaciji.

- Sve deluje kao nameštaljka. Svako sa iole inteligencije ne može da poveruje da je Novakov tim napravio tu grešku. Broj viza koje su ti ljudi organizovali i obezbedili tokom njegove duge i uspešne karijere je ogroman. Sve ovo deluje kao politička akrobacija. Šta je premijer Australije mislio da će dobiti ovim? Morao je da zna da svetski broj jedan ima ekipu jako veštih advokata. Iskreno se nadam da će uspeti i da će igrati. I svakako, nadam se da će pobediti. On je tehnički sada, politički zatvorenik. I to u imigracionom centru gde dovode ljude koji su ušli ilegalno - poručila je Liz Storer.

BONUS GALERIJA - NOVAK NA AUSTRALIJAN OPENU

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)