NOVAK ĐOKOVIĆ je politički zatvorenik, tvrdi novinarka britanskog Skaj njuza Liz Storer. Ona dodaje da je za sve kriva vlada australije koja je tokom celog ovog slučaja povukla nekoliko nelogičnih poteza.

Marko

09.01.2022. 15:36

Pojedine države donose vrlo problematične odluke u vezi pandemije. Što se Novaka tiče trebao je da se obrati nekom dobrom astrologu, rekao bi mu da ne ide u Australiju jer je to loš period za njega zbog retrogradne Venere, kasnije Merkura, a i zbog agresivnog tranzitnog Marsa koji prelazi preko njegovog natalnog Saturna i Urana u Strelcu, a što mu upravo sada donosi probleme. Takođe Mars je trenutno u kvadratu sa Jupitrom u Ribama koji mu poništava dobre odluke. Čak i ako izdejstvuje oslobađanje iz pritvora, boravak u Australiji završiće se neslavno. Ima vremena u toku godine, osvojiće tu 21 titulu, biće boljih dana.

Draga

09.01.2022. 19:38

Naravno da su ovo oni zakuvali. Prvo su ga pozvali, izdali vizu, pa se predomislili. Takvoj sportskoj veličini, šta tek rade običnim smrtnicima.

Marko

16.01.2022. 15:29

Nebitno ko je kriv vec dokazana ustaska popularna politika u Australiji nema se tu sto cuditi osim hvala Novaku za pomomoc kada su goreli i plivali Ovo je Novaku velika hvala za pomoc ustasama svetskim..