VUČIĆ SE PONOVO OGLASIO O ĐOKOVIĆU! "Činimo sve što možemo za Novaka, plašim se da će ovo političko iživljavanje da se nastavi"

Novosti online

06. 01. 2022. u 10:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas ponovo o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću ističući da država radi sve što može da mu pomogne.

ВУЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО О ЂОКОВИЋУ! Чинимо све што можемо за Новака, плашим се да ће ово политичко иживљавање да се настави

Foto: D. Milovanović/AP Photo/Christophe Ena

- Prvi put sam sinoć razgovarao sa Novakom, drugi put jutros. Ana Brnabić upravo moli, da se Đokoviću dozvoli da ne bude u zloglasnom hotelu, već da bude u kući koju je iznajmio. Sve što može naše ministarstvo spoljnih poslova radi i predsednica Vlade očekuje razgovor sa predstavnicima australijskih vlasti. Svima je jasno o čemu se ovde radi. Moj posao je da štitim istinu i zato smem na ovakav način da govorim. Razgovarao sam i sa ocem Novaka Đokovića, ali se plašim da će ovo političko iživljavanje da se nastavi, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (11)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)