BALKANSKI HAOS: Loptom gađao bivšeg NBA igrača, pa nasrnuo pesnicom na njega, reakcija sudije sramotna (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 19:43

Nimalo lepe scene dolaze iz bugarske košarke. Tačnije, sa meča Levskog i Šumena. Kada je tridesetosmogodišnji igrač Levskog Zlatin Georgijev doživeo pomračenje uma i fizički nasrnuo na Karima Manea (23).

БАЛКАНСКИ ХАОС: Лоптом гађао бившег НБА играча, па насрнуо песницом на њега, реакција судије срамотна (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@______bumblebee

Iz potpuno bezazlene situacije u kojoj je Veselin Bajcev napravio faul nad pomenutim Georgijevim, teži kraj izvukao je Mane.

Sredinom druge četvrtine nastao je opšti haos. Igrač Levskog je prvo loptom u glavu pogodio Manea, umešali su se i drugi, a Zlatin je krenuo pesnicom na rivala.

Brzo je u gužvu uleteo i srpski trener rodom iz Leskovca, Zvonko Papak.

Bugarski portal "BGBasket" preneo je informaciju da je u napadu koji je prethodio Mane imao određene komentare upućene Georgijevu i da je to bio razlog zbog kog je izgubio živce.

Inače, Senegalac je izašao na draft 2020. godine, nije odabran, ali je šansu dobio u Orlandu gde nije mnogo toga pokazao. Te je igrao u Dži ligi za razvojne timovve Memfisa, Šarlota, Filadelfije, a nakon toga došao je u Bugarsku.

Inače, on ima i kanadsko državljanstvo i igrao je na FIBA Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina 2019. godine i tamo je prosečno beležio 11,7 poena, 4,4 skoka i 3,1 asistenciju po meču.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!