''NI PROŠLOST, NI BUDUĆNOST, FOKUS SAMO NA PARTIZAN'' Trener Reala veruje u svoju ekipu

Novosti online

09. 05. 2023. u 15:34

Ćus Mateo, trener Reala, govorio je pred majstoricu plej-ofa Evrolige protiv Partizana u Madridu, koja je na programu u sredu sa početkom od 21 čas.

НИ ПРОШЛОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, ФОКУС САМО НА ПАРТИЗАН Тренер Реала верује у своју екипу

FOTO: M. Vukadinović

- Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo. Videli ste kako je bilo u Beogradu i nadam se da će tako biti i u Madridu - rekao je Mateo, pa dodao:

- Nemir nas je izigrao u drugoj utakmici. Hteli smo da se vratimo od 0-1 bez razmišljanja o tome da li bismo u Beogradu mogli da dobijemo. Tada smo se suočili sa strpljenjem. Moramo i sada da budemo mirni - istakao je Mateo.

U dosadašnje četiri utakmice viđen je dupli brejk na strani, bila je i tuča, desile su se kazne i povrede, a sve to obećava i intenzivan i zanimljiv peti susret.

- Bilo je stvari koje su privlačile pažnju, ali sada nema prošlosti i nema budućnosti. Fokusiramo se na ono što je tu, a to je peti meč sa Partizanom. Bilo je utakmica koje su mogle da odu na jednu ili drugu stranu - zaključio je Mateo.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Gol smo postigli na vreme

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo