"NEĆU DA VAM KAŽEM" Nebojša Čović i detalj sa konferencije KK Crvena zvezda o kome će se pričati

Novosti online

26. 12. 2022. u 18:44

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je, u sklopu jednog sponzorskog događaja, održao konferenciju za štampu, a prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović, tom prilikom je imao i interesantno obraćanje.

НЕЋУ ДА ВАМ КАЖЕМ Небојша Човић и детаљ са конференције КК Црвена звезда о коме ће се причати

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Čović se, naime, dotakao se situacije u kojoj se našao Fakundo Kampaco, argentinski plejmejker koji je nedavno stigao u Zvezdu:

- Što se tiče Kampaca, Zvezda je uradila sve što je do nje. Nastupio je u ABA ligi. U Evroligi imamo nesporazum. Obaveze prema Adamsu smo izmirili. Neke obaveze smo izmirli u potpunosti, neki delimično. Nismo državni bankomat. Videćemo da li ćemo rešiti sve sa Evroligom. Na tu temu ćemo možda imati i novu konferenciju. Bila je priča da se troši ogroman novac. Bila je budžetska inspekcija kod nas tri meseca i nije našla ama baš nijednu nepravilnost. Mi smo to objavili, ali nisam video da su to uradili drugi klubovi. Ne vidim ni da su ostali mediji imali želju da se to objavi. Pa to nije zabranjena tema. Cifre koje su se pominjale oko Kampaca su znatno manje od nekih igrača iz drugih klubova i nekih trenera u drugim klubovima. I to značajno manje. Neću da vam kažem koliko zarađuje... - rekao je Čović.

Podsetio, Kampaco nije nastupio na utakmici protiv Olimpijakosa, a prve minute u redovima šampiona Srbije upisao je u ABA ligi protiv čačanskog Borca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna