MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE: Barselona 2,55, Milan 1,80, RB Lajpcig 1,47, Galatasaraj 1,62!

Promo

10. 04. 2021. u 13:00

NIGDE na planeti nećete pronaći veće kvote.

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ: Барселона 2,55, Милан 1,80, РБ Лајпциг 1,47, Галатасарај 1,62!

FOTO: AP

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedelje četiri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Španije, Italije, Nemačke i Turske.

Proverite, stvarno je tako...

REAL MADRID - BARSELONA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 2,55

Nije delovalo na polusezoni da će El Klasiko imati preteran rezultatski značaj. Međutim, usled kikseva vodećeg Atletiko Madrida i sve boljih izdanja Reala i Barselone, Blankosi i Katalonci su nadomak cilja. Najznačajniji španski duel može da bude ključan za ambicije dva velikana. Real Madrid je bez poraza na 12 proteklih utakmica u svim takmičenjima, dok Barsa ne zna za neuspeh na minulih devet. Kraljevići su bili uspešniji na poslednja dva El Klasika.

PARMA - MILAN (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,80

Foto: AP

Slutilo je na bajku, ali Milan će na kraju morati da strepi i za mesto u Ligi šampiona. Mršav učinak poslednjih nedelja sa samo dve pobede na pet prethodnih ligaških duela učinili su da Rosoneri ispuste veliku bodovnu zalihu u odnosu na najbliže pratioce. Juventus i Atalanta su im za vratom, a ni Napoli nije daleko. Prostora za novi kiks nema, ali posao neće biti lak u Parmi. Domaćinu preti ispadanje posle očajnih izdanja i samo jedne pobede na poslednjih 20 prvenstvenih duela. Milan je neporažen na osam proteklih dvoboja sa Parmom, a prvi ovosezonski susret okončan je remijem 2:2.

VERDER - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,47

Poraz RB Lajpciga u ključnom duelu sa Bajernom odredio je dalji tok šampionske trke, ali Bikovi će se sigurno boriti da zadrže drugo mesto. Danas gostuju Verderu, koji je u donjem domu, na pet bodova od najugroženijih, ali i sa tri vezana poraza, koja pozivaju na oprez. Tradicija je na strani ekipe iz Lajpciga, koja je slavila nad rivalom iz Bremena na tri minula dvoboja i to bez primljenog gola, a na pest prethodnih okršaja Bikovi su pobedili Verder četiri puta, uz jedan remi i poraz.

GALATASARAJ - KARAGUMRUK (SUBOTA, 18.00), KEC 1,62

Loš period je iza Galatasaraja, koji lagano može da se oprosti od šampionskih snova ukoliko nastavi stranputicom. Tri poraza u prethodnih pet rundi u potpunosti su ga osujetila, na protekla dva susreta je izgubio, pa mu je imperativ da danas savlada Karagumruk kako bi ostao u situaciji da ugrozi vodeći Bešiktaš ili makar izbori Ligu šampiona. Gosti su na osmom mestu, osvojili su sedam o mogućih devet bodova na tri minula okršaja, a slavili su u prvom ovosezonskom dvoboju sa Lavovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina