STANOJEVIĆ NIJE U POTPUNOSTI ZADOVOLJAN: Bilo je malo nediscipline što mi se nije svidelo

Novosti online

28. 01. 2021. u 17:25

PARTIZAN je lako savladao Sileks sa 3:0, ali trener crno-belih fudbalera Aleksandar Stanojević nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem ekipe.

СТАНОЈЕВИЋ НИЈЕ У ПОТПУНОСТИ ЗАДОВОЉАН: Било је мало недисциплине што ми се није свидело

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Dva gola za klub iz Humske postigao je Takuma Asano, a jedan mladi Marko Milovanović. Sva tri pogotka viđena su u drugom poluvremenu.

- Bilo je malo nediscipline što mi se nije svidelo, i u fazi odbrane i u fazi npada. Rezultat je dobar, veći nego što smo možda zaslužili, iako smo imali šanse, ali i oni što nije dobro za nas. Ja ne volim kad nam protivnik tako lako dolazi do gola, što su oni radili. Malo nam je falilo discipline u igri, ali smo stvarno premoreni. Takođe, bitno je da se niko nije povredio - rekao je Stanojević.

Prethodno je Partizan, takođe danas, pobedio ukrajinski Ruh sa 1:0.

- Važi za obe utakmice da smo izuzetno umorni, došlo je do akumulacije (umora). Nismo imali svežine i bukvalno smo baš "teški" bili, ali zadovoljan sam jutarnjom utakmicom. Bilo smo disciplinovani, kompaktni, nismo dali rivalu da nas ugrožava. Bili smo dobri, ne toliko kvalitetni, ali disiplinovani.

Ipak, podatak da je mreža ostala mirna 180 minuta može da raduje Stanojevića.

- Ove popodne smo i mogli da primimo, imali su obi nekoliko šansi, ali je naš golman reagovao dobro generalno, i kod greške koju je napravio. Bio je ok na golu, delovao skroz dobro s obzirom na to da je prvi put stajao među stativama - zaključio je strateg crno-belih.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!