SAIGRAČI, SRBIN I PORTUGALAC U KLINČU: Matić gurnuo Fernandeša i pokazao mu ko je gazda u Mančesteru (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2020. u 09:55

FUDBALERI Mančester junajteda plasirali su se u polufinale Liga kupa, nakon što su sa 2:0 pobedili na gostovanju ekipu Evertona.

САИГРАЧИ, СРБИН И ПОРTУГАЛАЦ У КЛИНЧУ: Матић гурнуо Фернандеша и показао му ко је газда у Манчестеру (ВИДЕО)

Foto: AP

Junajted je poveo golom Urugvajca Edisona Kavanija u 88. minutu, a konačan rezultat meča postavio je Entoni Marsijal golom u šestom minutu sudijske nadokande vremena.

Ipak ta utakmica je obilovala skandalima i "đavoli" ne izlaze potpuno zadovoljni iz nje. Iako je dao gol, Kavani je imao sukob sa igračem protivničkog tima zbog koga ga možda čeka suspenzija.

To ipak nije najgora vest za Junajted, pošto je Nemanja Matić imao sukob sa saigračem Brunom Fernandešom.

Nije poznato zbog čega je Matić izgubio živce i potom odgurnuo Portugalca, nakon što mu je prethodno rekao da ućuti, ali jeste to da Fernandeš ima pomalo dugačak jezik i da voli da suflira tokom utakmice još otkako je došao u klub u januaru.

Setite se samo sredine avgusta i finiša prošlogodišnje Lige Evrope, kada je imao žestok verbalni duel sa Viktorom Lindelfom koji ga je, posle kratkotrajne rasprave, "oterao" uz posvku.

Što se tiče Matića i Bruna, sve se završilo na tom odgurivanju - a obojica su odigrala svih 90 minuta meča.

- Veoma sam srećan zbog partije koju su svi u timu prožili. Bili smo malo frustritani što u prvih 15-20 minuta nismo koristili svoje šanse, trebalo je da vodimo na poluvremenu, ali je najvažnije da smo kontriolisali igru što nije lako na "Gudisonu" - rekao je Matić posle meča.

Foto: AP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista