PANIKA U HRVATSKOJ! Vida preneo koronu Modriću?

Novosti online

12. 11. 2020. u 08:55

HRVATSKI reprezentativac Domagoj Vida igrao je 45 minuta u prijateljskoj utakmici Turske i Hrvatske zaražen koronavirusom.

ПАНИКА У ХРВАТСКОЈ! Вида пренео корону Модрићу?

EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Vida je bio kapiten u prvom poluvremenu, a da je zaražen saznao je tek po okončanju utakmice koja je završena bez pobednika (3:3).

- Medicinska služba hrvatske reprezentacije dobila je informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju nakon čega se sumnjivi nalaz ponovo testira kako bi se potvrdio rezultat. Vida će, u skladu s propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu - potvrdili su iz FS Hrvatske.

Hrvati su sada u strahu za saigrače s kojima je Vida bio u direktom kontaktu, a najviše za najboljeg igrača "kockastih" Luku Modrića. Vida se s njim grlio na treningu pred utakmicu, a na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju.

Zabrinuti su i Turci, čiji mediji ističu da se pre utakmice Vida izgrlio sa saigračima iz Bešiktaša Dorukanom Tokozom i Čanerom Erkinom kao i selektorom Senolom Gunešom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abiii #cometobesiktas 🦅😁😅🤣

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on Nov 11, 2020 at 1:12am PST

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna