ZVEZDA UPUTILA PISMO FSS: Sprečite brukanje srpskog fudbala, kaznite Grujića zbog nepostojećeg penala u Kruševcu

V. N.

01. 08. 2020. u 23:00

FUDBALSKI klub Crvena zvezda otvorenim pismom obratio se Fudbalskom savezu Srbije zbog suđenja Danila Grujića na utakmici Napredak - Partizan.

ЗВЕЗДА УПУТИЛА ПИСМО ФСС: Спречите брукање српског фудбала, казните Грујића због непостојећег пенала у Крушевцу

Foto: M. Vukadinović

Sudija Danilo Grujić direktno je pomogao Partizanu da pobedi Napredak i tražimo da bude najstrože kažnjen – ističe se u pismu koje je Crvena zvezda poslala FS Srbije.

- Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?

Posle ovih pitanja usledila je optužba.

- Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Na kraju, Zvezda traži da u srpskoj kući najoštrije reaguju.

- Zato, gospodo iz FSS, nemojte vi da se brukate. Uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala - stoji u Zvezdinom pismu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)