FUDBALSKI klub Crvena zvezda otvorenim pismom obratio se Fudbalskom savezu Srbije zbog suđenja Danila Grujića na utakmici Napredak - Partizan.

Komentari (22)

Slavko

01.08.2020. 23:19

Navijač sam Zvezde ali, ko je ovog budalu tjerao da vuče za dres protivničkog igrača. Povukao ga je, ali sudija ne može da procjenjuje kojom silom ga je povukao. A povlačenje za dres je slobodan udarac, u ovom slučaju penal!!!

Crni Gruja

01.08.2020. 23:52

Povlačenje igrača sa ledja, držanje za dres je faul a faul u 16 metara je penal. Ne razumem možda odvlače pažnju od penala sviranog Zvezdi protiv N. Pazara.

Poštar

02.08.2020. 00:27

Krenulo je.. Saopštenja.. Prvo kolo.. Svi ste nam jako nedostajali.. I jedni i drugi.. Vi ste za kurir i alo.. Netreba vas u ozbiljne medije ni staviti..

Muki

02.08.2020. 02:28

Kako vas bre nije sramota da optuzujete nekoga zbog penala.Vi svetski prvaci u dosudjenim penalima se brinete da mozete izgubiti i tu titulu,ali necete barem po prvoj utakmici.Kako je krenulo od 38 utakmica imacete isto toliko penala a mozda i koji pride.

Boki 61

02.08.2020. 07:05

Gde gori gospodo. Kakva je to dreka i galama. Uce i drugi. Uce i to od najboljih od evropskih sampiona. Zar niste vi u protekloj sezoni bili sampioni po broju penala u Evropi. Sta god da se desilo juce u Krusevcu desilo se u sesnaestercu. Sta je sa penalima sviranim za vas izvan sesnaest metara. To je bilo ok. Juce nije sviran penal za vas ili gresim. Kad vi to radite onda je u redu a kad pocnu drugi onda galama. Imajte meru ili bar pribliznu za druge kao za sebe.

GP

02.08.2020. 07:14

Oni se bune za ocigledan penal??? Pa sta bi tek rekli i izdali kakvo saopštenje da nam je dosudjen penal kao njima protiv Indjije, van 16 metara? Kad god pomislite narikace, da izdate saopštenje samo se setite Indjije i titule svetskog prvaka u dosudjenim penalima. I verovatno ste ovo pisali pre utakmice sa N. Pazarim. Inace bi cutali sto i jeste trebali u svakom slucaju.

Dragan R

03.08.2020. 12:28

@GP - "Kad vi to radite onda je u redu a kad počnu drugi onda galama."? Šta ovo treba da znači? Pravdate sramotu jednih sramotom drugih? Ja sam žestoki partizanovac pola veka ali onaj penal u Subotu NIKADA NE BIH DOSUDIO. To ne znači da prekršaja nije bilo. Naprotiv, postojala su bar dva očigledna prekršaja kada je lopta iz kornera ubačena u igru. Jedan je na Ostojiću koji je povlačen za dres, a drugi još drastičniji na Vitasu koga je igrač Napretka rvačkim zahvatom, obema rukama držao da ne dođe do lopte. Problem je u tome što korner nakon koga je sviran penal uopšte nije postojao i što je ovakvih duela i prekršaja u šesnaesterrcu prilikom kornera bezbroj, a vrlo se retko sviraju. Posebno ne u poslednjih 4-5 minuta pri neizvesnom rezultatu i u korist očiglednog favorita i neuporedivo kvalitetnijeg tima. Zvezdu i njeno ponašanje ne bih komentarisao jer, na žalost, taj klub predvode neopojani hohštapleri koji ne biraju sredstva da dodju do cilja.

Ivan

02.08.2020. 08:28

Nije vise bitno da li je penal ili ne ali je najbitnije da ovaj covek Grujic zaista ne zna da sudi. Dokazao je to hiljadu puta. Veoma slab i nekvalitetan sudija. Nije mu mesto ni da sudi najnizu ligu.

Ljube

02.08.2020. 10:55

Samo "Cigani" imaju obraz da komentarishu sudjenje.Zaboravili su da im je priznat gol protiv Partizana,koga kritikuju,iako je lopta vrakena 2 metra iza gol linije.Zaboravili su kako im je priznat gol,opet protiv Partizana,a lopta nije preshla gol liniju.A da ne prichamo za 17 dosudjenih penala u proshlom prvenstvu.Medjutim sve je ovo pritisak na sudije,kako bi lakshe doshli do trofeja.A to shto ih Partizan gazi ko"pijan kaku",to ih I ne zabrinjava

Argos

02.08.2020. 13:51

@cole - Grobaru a sta je sa dve titule otete Zvezdi i Vardaru sto ste krali ako si ti balavac ja nisam ja se dobro secam tih prvenstava i da je i tada tvoj posteni Partizan bio kaznjen zbog namestanja utakmica pa je tada startovao sa -6 bodova Treba nam opet takav kao tada Sajber a i te titule vracace te vi kad tad jer Vardaru jos uvek stoji ta titula kako je moguce imati dva prvaka izgleda samo po vama bolesnici