BRAZILAC DOŠAO KOD TADIĆA: Dres Mančestera zamenio Fenerbahčeovim

Novosti online

13. 08. 2023. u 16:21

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Brazilac Fred potpisao je ugovor sa Fenerbahčeom, saopštio je danas klub iz Istanbula.

БРАЗИЛАЦ ДОШАО КОД ТАДИЋА: Дрес Манчестера заменио Фенербахчеовим

Foto: Tanjug

Fred se u subotu oprostio od Mančester junajteda, a Fenerbahče je danas objavio na društvenim mrežama da će Brazilac nastaviti karijeru u turskom klubu. On je sa Fenerbahčeom potpisao ugovor na četiri godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

- Veoma sam srećan što sam došao u najveći turski klub i klub sa velikom istorijom. I ja želim da budem deo ove istorije. Moji prvi utisci su veoma dobri i pozitivni. Daću sve od sebe da ovom klubu donesem sve trofeje. Jedva čeka da obradujem navijače Fenerbahčea - rekao je, između ostalog, brazilski fudbaler, preneo je zvanični sajt kluba.

Fred (30) je igrao za Mančester junajted u prethodnih pet sezona, a pre toga je nastupao za Šahtjor i Internasional. On je za klub sa Old traforda prošle sezone u svim takmičenjima odigrao 56 mečeva i postigao je šest golova. Za reprezentaciju Brazila je nastupio na 32 meča.

Ugovore sa Fenerbahčeom u letnjem prelaznom roku potpisali su Rajan Gent, Aleksander Điku, Umut Najir, Sebastijan Šimanski, Dušan Tadić, Rodrigo Bekao, Bartug Elmaz, Mert Muldur i Edin Džeko.

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)