"NAJVEĆE RAZOČARANJE": Milan Borjan na žestokom udaru javnosti

Novosti online

10. 08. 2023. u 10:07

Mediji su krajnje razočarani nastupom Milana Borjana u duelu Slovana i Makabija iz Haife. Izraelci nakon prvog duela imaju prednost 2:1.

НАЈВЕЋЕ РАЗОЧАРАЊЕ: Милан Борјан на жестоком удару јавности

FOTO: M. Vukadinović

Strelci za Makabi u Slovačkoj bili su Franci Pijero već u 5. minutu i Dia Sabia u 15. minutu. Tri minuta ranije Saka je autogolom probudio nadu Slovana, ali su do kraja meča mreže mirovale. 

A posle meča, zanimljivo, mediji u Izraelu su posvetili redove Milanu Borjanu za koga su naveli "da je razočarao partijom i da mu je Pijero postao prava noćna mora".

Podsetimo, napadač Makabija matirao je Borjana i u dvomeču sa Zvezdom minule sezone, kada je tim Baraka Bahara, preko srpskog prvaka, ušao u Ligu šampiona.

"Najveće razočaranje", piše o Borjanu izraelski portal "One", a prenosi portal "B92.net".

U istoj analizi partije srpskog golmana sa kanadskim pasošem se navodi:

- Golman Slovana Milan Borjan je razočarao. Očekivali smo više od imena koje toliko dobro poznajemo. Napravio je mnogo grešaka, piše ovaj portal.

O Borjanovoj partiji pisao je i portal "Walla", koji je podsetio na Borjanov poraz od Makabija i dok je branio boje Zvezde, a napadača Makabija Pjeroa nazvao je "noćnom morom za Borjana".

Bilo je, naravno, kritika i na račun Borjanovih saigrača.

- Igrači Slovana su uspeli da osujete neke opasne situacije, ali su generalno izgledali tromo i bezidejno naspram igrača Makabija Ali Muhamada, Anana Halaila, Die Sabie i Dolija Hazize.

Ovaj portal je u zaključku dodao da su igrači Slovana pokazali vrlo malo mašte i kreativnosti.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije