PANČEV NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Posle onoga što se desilo u Beogradu, čuveni golgeter jedva dolazi do reči

Novosti online

27. 07. 2023. u 11:51

CRVENA zvezda i Fiorentina odigrale su prijateljsku utakmicu, a ishod je oduševio čuvenog golgetera crveno-belih, nekadašnju "zlatnu kopačku" Evrope, Darka Pančeva.

ПАНЧЕВ НЕ МОЖЕ ДА ДОЂЕ СЕБИ! После онога што се десило у Београду, чувени голгетер једва долази до речи

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je deklasirala Fiorentnu, posle čega je nekadašnji špic crveno-belih istakao:


"Ne znam je li od 20 časova do 20.30, u tih pola sata, kroz Beograd prošao tornado, onaj što već nekoliko dana hara Balkanom, ili je ono bila Zvezda, to me interesuje. Opet su tu poređenja s nama iz 1991. godine. To je s jedne strane dobro, jer znači da tim vredi, ali ne treba nikog ni sa kim porediti, ovi momci su pokazali da su odlični na svoj način, u skaladu s ovim vremenom", rekao je Pančev za "Blic".


On dodaje da je za srpski fudbal vrlo bitno što je Crvena zvezda direktni učesnik Lige šampiona.


"Gledao sam utakmicu protiv Fjorentine, to baš deluje dobro. Za sve ovo vreme koliko Zvezda dominira i osvaja titule, uvek napreduje i sve je bolja. Velika je stvar što je Zvezda direktni učesnik Lige šampiona, ne samo za klub i srpski fudbal, već i za fudbal u regionu, pa i za nas u Makedoniji. I ovde ima zvezdaša kao što znate. Terzić radi odličan posao, njegovi saradnici isto, to se vidi, to se odražava i na teren, pa i na rezultate. Uživaćemo u novoj sezoni", zaključio je Pančev.

Prva Zvezdina pobeda protiv Fiorentine

CRVENA zvezda do ovog 26. jula 2023. godine nikada nije pobedila Fiorentinu u četiri dosadašnja međusobna meča. U aprilu davne 1957. dva tima sastala su se u polufinalu Kupa šampiona. U Beogradu je bilo 0:1, dok na revanšu u Firenci nije bilo pogodaka. Crveno-beli su se zatim kao bosi po trnju proveli protiv "viole" u septembru 1965, u prvom kolu Kupa sajamskih gradova (0:4, 1:3).

BONUS VIDEO: Ovako je izgledala šampionska žurka na Marakani

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)