BOSNA I HERCEGOVINA SMENILA SELEKTORA: Srbin i Hrvat nisu opcije, ko će na klupu "zmajeva"

Tanjug

23. 06. 2023. u 22:36

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i zvanično su danas smenili selektora Faruka Hadžibegića posle serije očajnih rezultata.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА СМЕНИЛА СЕЛЕКТОРА: Србин и Хрват нису опције, ко ће на клупу змајева

Foto arhiva VN

Hadžibegić je smenjen posle tri vezana poraza u kvalifikacijama za EURO 2024 od kojih je posebno bolan bio poslednji, protiv Luksemburga na domaćem terenu (0:2).

Mediji u Bosni i Hercegovini, ali i u Srbiji i Hrvatskoj, pisali su danas da su kandidati za novog selektora Mladen Krstajić i Slaven Bilić, ali su obe vesti demantovane u toku dana.

Čelnici FS Bugarske su saopštili da Krstajić sigurno ostaje selektor, a Bilić je danas zvanično postao trener turske Adane. Očigledno je da će FS BiH morati da potraži neka druga rešenja.

Bosna i Hercegovina posle četiri odigrana kola u kvalifikacionoj G grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ima samo tri boda i praktično samo teoretsku šansu da se domogne pozicije dva koja vodi direktno na EURO. Srećom po "zmajeve", kako ih zovu navijači BiH, imaju obezbeđen plasman u baraž za EURO zahvaljujući odličnim partijama u prethodnom izdanju Lige nacija.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)