ZVEZDA KRENULA PO REPREZENTATIVCA SRBIJE: Igrao protiv fudbalskih velikana, poznato koliko traže za njega

Novosti online

13. 12. 2022. u 09:36

CRVENA zvezda je rešena da u zimskom prelaznom roku pojača vezni red reprezentativcem Srbije Nemanjom Maksimovićem, ali neće biti lako da šampion naše zemlje realizuje ovaj transfer.

ЗВЕЗДА КРЕНУЛА ПО РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СРБИЈЕ: Играо против фудбалских великана, познато колико траже за њега

FOTO: N. Paraušić

Poznati španski list "AS" je potvrdio da su crveno-beli zainteresovani za 27-godišnjaka iz Banje Koviljače.

Maksimoviću ugovor sa Hetafeom ističe 2024. godine, a klub iz predgrađa Madrida neće da se odrekne usluga Srbina za manje od 10.000.000, što Zvezda verovatno nije spremna da izdvoji za jednog igrača.

Dodatni problem crveno-belima može da predstavlja to što je vezista odigrao sve tri utakmice za "orlove" na Svetskom prvenstvu u Kataru i sigurno je dodatno sebi podigao cenu.

Maksimović je karijeru počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a potom je kao senior igrao Domžale, Astanu i Valensiju odakle je za 10 miliona evra pojačao Hetafe.

On je bio član dve zlatne generacije srpskog fudbala. Najpre je 2013. godine osvojio Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, a onda i 2015. Svetsko prvenstvo za uzrast do 20. U seniorskoj reprezentaciji našeg nacionalnog tima ima 42 nastupa.

Ostaje da se vidi da li će Zvezda uspeti da pronađe način i dovede igrača koji bi bio veliko pojačanje za drugi deo sezone.

Nemanja je u karijeri igrao protiv najboljih igrača današnjice poput Lionela Mesija, Kristijana Ronalda, Luke Modrića, Karima Benzeme...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)