ZVEZDA ČEKA LUČIĆA I TRINKIJERIJA: "Težak rival, pokazaće reakciju"

Novosti online

16. 12. 2021. u 20:43

CRVENA zvezda će u petak od 20.45 dočekati Bajern u duelu 16. kola Evrolige.

ЗВЕЗДА ЧЕКА ЛУЧИЋА И ТРИНКИЈЕРИЈА: Тежак ривал, показаће реакцију

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Trener tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić najavio je naredni meč u kome će gostovati bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić i trener Andrea Trinkijeri.

- Bajern je jako dobar ove sezone, prošle sezone su se plasirali u top 8 i sigurno imaju ambicije da urade puno toga i ove sezone. Predvođeni su sjajnim Lučićem i velikim brojem izuzetno kvalitetnih igrača ,puni iskustva, atletski jako kvalitetn Bez obzira na raspored koji je težak svima nama, trudićemo se da izađemo sa velikom enegijom i odigramo dobar meč, izjavio je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Strateg Zvezde očekuje reakciju Bavaraca nakon poraza od Olimpijakosa.

- Sigurno da će pokazati reakciju nakon poraza u Atini. To će da se događa svima, oni su nekoliko dana pre toga pokazali svoj kvalitet i drugačiju sliku savladavši prvaka Evrope Efes, rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić smatra da ubedljiv poraz Bajerna u Atini nije realna slika nemačkog tima.

- Ubedljiv poraz Bajerna u Pireju nije realna slika, i sigurno će odreagovati nakon takve utakmice, jer se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi. Mi, sa druge strane, moramo da igramo našu igru, da ponovimo dobre stvari iz utakmice sa Barselonom i da se pokažemo pred našom publikom i pokušamo da dođemo do pobede, izjavio je Dobrić.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna