DUGO JE ŽIVELA U STRAHU: Tanja Savić se hitno oglasila posle novih momenata - i te kako je imala šta da kaže!

Novosti online

26. 03. 2021. u 22:37

PEVAČICA Tanja Savić uskoro će uživati sa svojom decom, koju je njen još zakoniti muž Dušan odveo u Australiju još pre godinu dana.

ДУГО ЈЕ ЖИВЕЛА У СТРАХУ: Тања Савић се хитно огласила после нових момената - и те како је имала шта да каже!

Foto Instagram

Ona je mesecima unazad bila u fokusu javnosti zbog njene borbe za starateljstvo nad sinovima Đorđa i Maksima, koji su kod oca Dušana Jovančevića u Australiji, jer ih je bespravno odveo bez Tanjine saglasnosti, a nedavno je otkrila kako se spor okončao.

- Konačno, konačno da se završilo to sve. Dobila sam sudski poziv da idem tamo da ih uzmem, hvala Bogu. Mislim da su svi srećni, posle svega - kao da su bili na iglama - započela je Tanja.

Prema njenim tvrdnjama, sud je 12. marta doneo odluku da deca pripadaju njoj. Ipak, Tanja brine kako će Đorđe i Maksim reagovati kad je ugledaju i koliki uticaj je otac imao na njih u prethodnom periodu.

- Tanja je u više navrata priznala da se plaši da je Dušan decu okrenuo protiv nje. Smatra da je on dobar manipulator, a da su mala deca podložno tlo i da je lako mogao da im promeni mišljenje, svašta ispriča i ubedi u ono što je on hteo. Brine i šta im je rekao da je razlog zašto se vraćaju njoj, da ih je ubedio da je ona loša majka. Bilo je perioda kad ih danima nije čula, a i kad su mogli da pričaju, deca su se pred ocem i bakom suzdržavala. Više puta su nju pitali kad će doći u Australiju, mali su da bi shvatili šta je posredi - otkriva izvor za domaće medije.

Foto: ATA images

- Koliko je srećna što će joj se deca vratiti, toliko je i zabrinuta. Noćima razmišlja na koji način da postupa s njima i kako da im objasni šta se sve zapravo desilo. Neće da povredi njihova osećanja, opet, deca su joj na prvom mestu, a Dušan je njihov otac. Na kraju je rešila da se konsultuje sa psihijatrom jer smatra da će je on posavetovati ispravno. Ipak je od sinova bila razdvojena i patila gotovo godinu dana, a i mališanima nije bilo lako bez nje. Sada kad joj se konačno vraćaju, rešila je da sve brige kaže stručnom licu i da se na najbolji mogući način izbori s predstojećim periodom. Strah ju je kako će se deca adaptirati, ali je ubeđena da će uz savete psihijatra i njenu ljubav nekako sve doći na svoje mesto -završava izvor.

(IDJTV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024