IZBACILA SAM TESTO I SMRŠALA 10 KILA Nataša Bekvalac otkrila kako je stesala liniju

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 22:35

Nataša Bekvalac ispričala je kako je korigovala svoju ishranu i iz nje izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove, zbog čega je smršala čak 10 kilograma

ИЗБАЦИЛА САМ ТЕСТО И СМРШАЛА 10 КИЛА Наташа Беквалац открила како је стесала линију

Foto: ATA images

Pop zvezda kaže da je smršala 10 kilograma od kako je iz ishrane izbacila testo! Pop zvezda, koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, u jednom periodu je kuburila s viškom kilograma, ali je pravilnom ishranom uspela da ih skine za samo mesec dana.

Foto: ATA images

- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme - kaže pevačica.

Ona tvrdi da je dijeta na kojoj je bila san svake žene, jer nije morala da se odriče mnogih stvari.

- Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Sveže povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode - izjavila je Nataša. 

Foto Igor Marinković

Nataša kaže da se ključ uspeha krije u redosledu korišćenja tih namirnica.

- Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata - kaže pevačica.

Osim pravilne ishrane, sastavni deo Natašinog života su i treninzi, zbog kojih je telo dovela do savršenstva.

- Vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vežbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga - iskrena je pevačica.

Ovo jede Nataša Bekvalac:

Doričak: Pržena jaja i zelena salata

Ručak: Belo meso i krastavac

Večera: Riba sa povrćem

Trik savet: Ako vam se prijede nešto slatko, uzmite med!

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu