VERICA RAKOČEVIĆ SE SELI U AMERIKU? Otkrila šta je razlog i da li će se nekada vratiti

Novosti online

01. 12. 2021. u 09:11

SUPRUG kreatorke je dobio ponudu da radi na dva bitna projekta u Americi, a ona će ga podržati u tome, baš kao što on nju podržava sve ove godine.

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ СЕ СЕЛИ У АМЕРИКУ? Открила шта је разлог и да ли ће се некада вратити

Verica Rakočević

Verica Rakočević govori kako se ona i suprug Veljko Kuzmančević sjajno slažu i dopunjuju u svemu onome što rade. Poslednjih dana razmišljaju da li je odlazak u NJujork njihova konačna odluka, piše Blic.

- Veljko je uvek sa mnom i uvek me podržava, kao i ja njega. Ono što mogu da kažem je da se nas dvoje dopunjujemo. Kao što on meni traži savet, tako je i meni bitno njegovo mišljenje. Veljko radi jedan veliki film, tačnije dve stvari o kojima ne želim još detaljno da pričam, a vezano je za NJujork. I za njega i za mene. Razgovaramo, dogovaramo se da li je odlazak u NJujork pametan korak - poručila je Verica i dodala da to neće biti njena krajnja stanica.

- Volim Srbiju, volim svoju Avalu. Ako nisam pre petnaest godina ostala u Rimu gde sam mogla da imam sve i živim tamo, sigurno ne bih otišla u 73 godine u NJujork - smatra kreatorka koja je uvek bila protiv trendova koji se nameću savremenom društvu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)