U BOLDVINOVOM PIŠTOLJU BIO PRAVI METAK: Oglasio se sindikat radnika Holivuda

Tanjug

22. 10. 2021. u 18:44

SCENSKI pištolj iz kojeg je ubijena filmska snimateljka i ranjen režiser na setu novog filma Aleka Boldvina imao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima, a prenosi Rojters.

У БОЛДВИНОВОМ ПИШТОЉУ БИО ПРАВИ МЕТАК: Огласио се синдикат радника Холивуда

Foto: Tanjug/AP Photo

- Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera DŽoela Souzu - navodi se u dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), što su preneli “Varajeti” i “Indivajer“.

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je u četvrtak ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku, saopštile su lokalne vlasti.

Boldvin, koji je saslušan i pušten, upucao je i usmrtio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma "Rust", i ranio DŽoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonanca Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalno šerifa, prenela je agencija Rojters.

Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gde je podvrgnut lečenju zbog zadobijenih povreda.

Težina njegovih povreda nije mogla odmah biti utvrđena.

Šerifova kancelarija je saopštila da nije podignuta optužnica i da istražuju pucnjavu i ispituje svedoke.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)