PESMA KOJA KIDA DUŠU: Ušla je u sobu i zatekla sina mrtvog - ove stihove je Marina Tucaković posvetila pokojnom Milošu (VIDEO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 23:27

TEKSTOPISAC Marina Tucaković izgubila je najvažniju - životnu bitku posle teške bolesti u 68. godini.

ПЕСМА КОЈА КИДА ДУШУ: Ушла је у собу и затекла сина мртвог - ове стихове је Марина Туцаковић посветила покојном Милошу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Marina je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Proslavljeni tekstopisac nikada nije prebolela otkako je Miloš Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda. Miloševo telo pronašla je upravo ona.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo.... Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je 2020. godine.

Marina Tucaković je ranije za medije priznala da je samo jednu pesmu posvetila sinu Milošu, "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - pričala je Marina.

"Mišo moj"

Kad ljudi vide me, znam ja da pomisle

Da ono najgore, ipak sam prošla

Dobro se pretvaram, sve živo zavaram

A svaka pomoć bi dobro mi došla

Sećanja sam zaledila

Al' nisam bol pobedila

Ne mogu više da zadržim bol

Ne pomažu tablete uz sav alkohol

I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima

Još ukus tuge peče na mojim nepcima

Ne mogu više da zadržim bol

Ma neka sam sto puta ja slabiji pol

I kada ostarim, i kad posivi sve

Oči će mi biti od plača crvene

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)