POMOĆ ZA LEČENJE ICE LAVICE: Dete iz Istočnog Sarajeva opet u Turskoj

M. R.

28. 01. 2022. u 07:26

MALENA Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, koja se godinama žestoko bori za život, pa je prepoznatljiva i kao Ica Lavica - zbog pogoršanog zdravstvenog stanja - ponovo je otputovala u Tursku, gde su lekari konstatovali promene na abdomenu i plućima.

ПОМОЋ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ИЦЕ ЛАВИЦЕ: Дете из Источног Сарајева опет у Турској

Foto Privatna arhiva

Prethodno je bila primljena u bolnicu "Srbija", a lekari u Istočnom Sarajevu su, posle skenera, posumnjali na pucanje slezine koje je dovelo do unutrašnjeg krvarenja.

Ivana je, potom, prebačena u banjalučki UKC, ali se ispostavilo da se, ipak, radi o komplikacijama usled metastaza, pa je jedino rešenje bio transport u Tursku. Posle nove dijagnostike, tamošnji lekari ponovo predlažu jaku terapiju, a - ako se promene smanje - planiraju i hirurški zahvat.

Samo jedna terapija košta 20.000 evra, a pomoć Ivani Bjelogrlić se može uplatiti na transakcijski račun br.1541029988405703, na ime Jelenko Bjelogrlić (u Sanpaolo banci). Za sredstva iz inostranstva tu je IBAN: BA391541029988405703, SWIFT: UPBKBA22.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći