HAOS NA BERZAMA I DALJE TRAJE: Nastavlja se pad akcija društvenih mreža

Novosti onlajn

31. 01. 2021. u 12:47

AKCIJE društvenih mreža na Volstritu padaju.

ХАОС НА БЕРЗАМА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Наставља се пад акција друштвених мрежа

FOTO: Depositphotos

Ova industrija se nalazi u epicentru GejmStop-Redit "ludila" i mada trgovci svakodnevno idu na platforme društvenih medija kako bi izneli svoje viđenje situacije na berzi, akcije Tvitera i Fejsbuka nisu u petak uspele da izdrže pritisak.

Tviter je pao za 2,0 posto tokom trgovinske sesije, mada je prošlu sedmicu završio sa dobitkom od 5,0 procenata, a Fejsbuk je izgubio 2,5 posto vrednosti, dok je na nedeljnom nivou potonuo za 6,0 odsto, prenosi Si-En-Bi-Si.

Akcije Fejsbuka su zaključene u petak na 258,33 dolara, a analitičari smatraju da će tonuti i dublje, možda i do nivoa od 223 dolara, što bi otprilike bio gubitak od 14 procenata.

Tržišni posmatrači ovakav razvoj situacije pripisuju neredu koji je na berzi izazvala grupa amatera sa društvene platforme Redit.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni