TAKER KARLSON: Oligarsi iz Silicijumske doline su moćniji od predsednika SAD i žele da to znate (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2021. u 20:34

ТАКЕР КАРЛСОН: Олигарси из Силицијумске долине су моћнији од председника САД и желе да то знате (ВИДЕО)

Foto: Foks njuz printskrin

U ČETVRTAK smo vam rekli da dolazi do suzbijanja američkih građanskih sloboda i nije trebalo dugo da do toga dođe. To je bez presedana i imaće posledice, smatra voditelj Foks njuza Taker Karlson.

- Nekoliko dana nakon što je Donald Tramp pozvao na razbijanje monopola "Big Tech" kompanija radi očuvanja demokratije, oni su ga ućutkali. U petak uveče, Tviter je objavio da je aktuelnom predsedniku SAD zabranjen pristup platformi koja je njegovo primarno sredstvo javne komunikacije. Naravno, čekalo se da Demokratska stranka preuzme vlast. Oligarsi iz Silicijumske doline su moćniji od predsednika Sjedinjenih Država i žele da to znate - navodi voditelj.

Tramp se prebacio na društvenu platformu Parler, na kojoj nema cenzure, ali...

- Šta se dešava sad? Naravno, Silicijumska dolina pokušava da ugasi Parler. Gugl je, bez ikakvog upozorenja, izbacio Parler iz svoje „plej prodavnice“ - rekao je Taker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ljube

09.01.2021. 21:19

Ovo je kraj Evrope ,ne Amerike ,Amerikanci i Kanadjani zive decenijama pod totalnom kontrolom ,a Evropa ne da gubi bilo kakav vid suvereniteta ,vec ce i veoma cesto da u narednoj deceniji i da pomalo krvari .