ŽENA RAZBILA STOTINE FLAŠA ALKOHOLNIH PIĆA: Uletela, bacila sve na pod, niko nije smeo da joj priđe (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2020. u 15:49

U SREDU popodne pobesnela žena je u delu supermarketa u Stivenejdžu u okrugu Hertford napravila haos na rafovima prodavnice.

ЖЕНА РАЗБИЛА СТОТИНЕ ФЛАША АЛКОХОЛНИХ ПИЋА: Улетела, бацила све на под, нико није смео да јој приђе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimcima koje je osoblje prodavnice snimilo vidi se kako žena uzima boce jednu po jednu i baca ih o pod.

Ona je snimljena kako šeta među razbijenim staklom i ogromnim barama vina, piva i žestokih alkoholnih pića - sa osobljem preplašenim da je zaustavi. Snimak iz drugog ugla prikazuje ženu nakon što je uglavnom pobacala boce alkohola sa srednje police.

Viđena je kako poseže za bocama alkoholnih pića na gornjoj polici pre nego što ih je i razbila. Policija je u prodavnicu stigla u 14.30 sati i uhapsila je na licu mesta. Na odvojenim snimcima vidi se kako je policajac drži i pažljivo vodi preko gomile slomljenog stakla koje je napravila.

Neimenovana žena nalazi se na tretmanu u bolnici zbog posekotina na rukama. Jedna osoba koja je komentarisala video rekla je: "Ne mogu da verujem da je celo osoblje stajalo okolo gledajući!"

Drugi je naljutio napisao: "Zašto joj je, zaboga, bilo dozvoljeno da nanese toliku štetu pre nego što je zaustavljena?"

Treći je napisao: "Gde ide ovaj svet kada niko u radnji ne može da spreči mladu ženu u nameri da sruši celu prodavnicu".

Međutim, četvrta osoba je imala simpatije prema ženi.

- Jadna devojka verovatno nije dobro ili očajnički traži pomoć, nije učinila ništa nasilno, a Aldi sve to može nadoknaditi".

Portparol Aldija rekao je da nisu mogli da daju komentare dok traje policijska istraga.

(Dejli mejl)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku