BERLIN poručuje da je spreman za povlačenje američkih trupa sa nemačke teritorije, koje je obimnije nego što se očekivalo prema prvobitnim najavama s one strane Atlantika.

Komentari (12)

Raso

02.08.2020. 21:54

Да лицитирамо за колико времена са тла Немачке креће нови војни поход? После Првог СР требало им је 21 годину да почну нови. Сада, није дуго било рата, већ имају јаку привреду, паре ће дати поново они који ду дали и претходна два пута, дакле, нема непознаница и неизвесности. Јасно је и куда ће кренути агресија јер поход на исток је стратегија које се Немци никафа нису одрекли!

Banaćanin

02.08.2020. 22:38

Neka proročanstva sam davno pročitao u kojima kaže da kad se Ameri povuku iz Evrope da će Evropa da se ujedini sa Rusijom. Nadam se da će to da se obistini????

Peki

02.08.2020. 22:55

Koliko resursa ima u Rusiji samo kad bi Američki mafijaši mogli daga se dočepaju.Niko im više nije zanimljiv kao Rusija...Izobilje svega leži a oni mogu samo da slinave...

pedja

03.08.2020. 08:36

1.Ne odlaze iz Evrope ,prelaze iz Nemacke u Poljsku.Nemacka je davala posle Francuske najvise novca za NATO, 2.Granice su se pomerile na Istok prema Rusiji ,time Rusiji skracuju vreme odgovora na napad,tako da je Nemacka sada u drugoj liniji odbrane. 3.Zapad je otvorio novo krizno podrucje za rusiju Kavkaz,rat Azerbejdzana i Jermenije gde ucestvuje Rusija,Turska i SAD otvara meki stomak Rusije, 4.Rat u Libiji i Siriji takodje odvlaci dosta resursa Rusije ali i zapadnih saveznika. Sto znaci sve ostaje po starome samo u drugoj zemlji ,igra nerava i ko ce prvi potegnuti pistolj ostaje i dalje .

dragaN

03.08.2020. 09:41

Toliki komentari a niko niko nije primetio da se u tekstu dva puta koristi "američkih vojnika oba POLA". Jel to zato sto ne postoji rec vojnikinja pa morate zbog ravnopravnosti da naglasite da u vojsci ima i zena? Ovo je vec bolest, ali neka neka, zato ce Evropljani i nestati a umesto njih doci ce drugi, koji imaju malo drugacije obicaje i nece pisati vojnici oba pola.