NAJMANJE JEDNA ŽRTVA OBRAČUNA: Poginula jedna devojčica, petoro dece ranjeno u pucnjavi u Bronksu

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

13. 02. 2024. u 00:30

NAJMANjE jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u pucnjavi na platformi na stanici metroa Maunt Iden u Bronksu u Njujorku, saopštila je policija.

НАЈМАЊЕ ЈЕДНА ЖРТВА ОБРАЧУНА: Погинула једна девојчица, петоро деце рањено у пуцњави у Бронксу

Foto Tanjug/AP

Istraga o tom slučaju je u toku, a za sada nema uhapšenih, navela je policija.

Povređeni se ne nalaze u životnoj opasnosti, objavila je američka televizija Ej-Bi-Si.

Sve žrtve su bili tinejdžeri starosti od 12 do 17 godina. Prema prvim saznanjima, pucnjavi je prethodila svađa, koja je postala nasilna, u vozu tokom špica u Bronksu u ponedeljak po podne, saopštava Njujork post, prema izvorima za sprovođenje zakona.

Žrtve, koje su izgledale kao deca ili tinejdžeri između 12 i 17 godina, pogođene su pucnjavom na stanici Maunt Iden avenija, koja opslužuje voz 4, oko 16.40 časova, rekli su izvori.


Izvori su rekli da je jedna devojka pogođena u lice i umrla nakon što je hitno prevezena u bolnicu St. Varnabas. Druga žrtva je pogođena u nogu.

Svedoci su izjavili da su čuli više od 10 ispaljenih hitaca.

Neidentifikovani strelac je otvorio vatru nakon tuče u vozu koji saobraća na liniji 4 i koji je kretao na sever, koji je potom ušao u stanicu, rekli su izvori NjP. Osumnjičeni je potom istrčao iz stanice.

Foto Tanjug/AP

Nije jasno šta je izazvalo svađu.

Policija Njujorka je zatražila od stanovnika da izbegavaju područje oko stanice zbog aktivne istrage.

(Tanjug/New York Post)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!