EL ČAPO IZRAZIO VELIKU ŽELJU: Traži od suda da ga žena poseti u zatvoru, čim ona bude na slobodi

Novosti Onlajn

26. 08. 2023. u 20:11

OZLOGLAŠENI meksički narko bos Hoakin El Čapo Guzman zamolio je američki sud da dozvoli da ga supruga Ema Koronel Aispuro, koja će uskoro biti oslobođena, i njihove ćerke bliznakinje, posete u u zatvoru u Koloradu gde služi doživotnu robiju.

ЕЛ ЧАПО ИЗРАЗИО ВЕЛИКУ ЖЕЉУ: Тражи од суда да га жена посети у затвору, чим она буде на слободи

Foto: Profimedia

- Žao mi je što vas uznemiravam i što tražim da odobrite posetu moje žene i da dovedete i devojčice - napisao je Čapo (66) u svom pismu  prema sudskim spisima, prenosi Njujork post.

Osuđeni narko-bos kartela Sinaloa rekao je sudiji u Njujorku da će Aispuro (33), koja izdržava kaznu od tri godine zatvora od 2021. zbog optužbi za trgovinu drogom i zaveru za pranje novca, biti oslobođena 13. septembra.

U junu je Aispuro premeštena iz zatvora na kućno izdržavanje kazne, što je  uobičajena procedura za zatvorenike sa dobrim vladanjem, saopštio je tada Američki zatvorski biro (Bop).

El Čapo, koji služi doživotnu kaznu od 2019. godine i trenutno je smešten u saveznom zatvoru u Koloradu, primetio je da su tužioci pre i tokom njegovog suđenja „bili protiv toga da ga supruga posećuje, tvrdeći da bi ona mogla da prenese preteće poruke svedocima".

On je takvu zabrinutost nazvao „smešnom“, ističući da se sve posete beleže.

Govoreći o sebi u trećem licu, Čapo je u obraćanju sudiji u Bruklinu napisao: „Vaša visosti, Guzman traži kao uslugu da dozvolite njegovoj ženi da ga poseti. Ona je jedina osoba koja bi to mogla da uradi, pošto njegove sestre i majka nemaju putne vize koje im dozvoljavaju da odu u Kolorado da posete Guzmana", prenosi Njujork post.

El Čapo se oženio misicom Aispuro kada je ona bila tinejdžerka.

Par je 2011. dobio ćerke bliznakinje Mariju Hoakinu i Emali Gvadalupe u bolnici u Los Anđelesu u Kaliforniji.

El Čapo ima ukupno 13 dece koje je dobio sa nekoliko žena tokom priličnog burnog dela života koji je proveo na slobodi.

 

BONUS VIDEO: RUSIJA - Visokoprecizna snajperska puška Astarta predstavljena na forumu Armija-2023

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!