AMERIKA i Evropa moraju da počnu da govore o tome kako postići mir u Ukrajini a ne da podstiču eskalaciju konflikta, smatra predsednik Brazila Injasio Lula da Silva.

Komentari (3)

Radovan 5

15.04.2023. 08:30

Neophodno je pod hitno oformiti nove UN koje nemaju nikakve veze sa dosadašnjim.Izmestiti ih sa tla sotonskog kontinenta.Podneti krivične prijave protiv svih koji su prodavali ili POKLANJALI oružije,municiju i minsko eksplozivna sredstva.Dati rok od ODMAH da se prestane sa podsticanjem na nastavak ratnih dejstava.

Kmkok

15.04.2023. 11:26

Tu grupu zemalja uključiti u pregovore o Kosovu i Metohiji a ovima koji su nas bombardovali i sad vode "pregovore" zahvaliti se na "pomoći"...

walter pravicek

15.04.2023. 14:30

Zna se,da je Šolc PO KOMANDI IZ VAŠINGTONA D.C.Nemac putovao u Brazil,da ta država NATRAG PRODA minuciju za tenkove Leopard.BEZ USPJEHA!!I TO TAMO,KUDA SE ZAPUTIO,DA TE DRŽAVE DADU MUNICIJU ZA U UKRAJINU.Predsednik Brazila išao u Kinu,to znači da sada svi znamo načijoj strani jesu.Tako Indija,Južna Amerika,Kina,Brazil i Rusija i financijski,trgpovački i industrija stoje bolje od druge grupa država zvane G-7!