EVROPSKA komisija je pripremila predlog za obuzdavanje cene gasa, s ciljem da se spreči dalje "divljanje" na svetskom tržištu energenata, izazvano ratom u Ukrajini.

Dovla

19.10.2022. 08:39

Kakvi carevi, svađaju se oko cene nečega što uopšte ne poseduju!!! A tek o tome da oni određuju gornju cenu, kolonijalizam i dalje živi u njima. Samo,neko je ugasio svetlo.

Walter Pravicek

19.10.2022. 08:51

PRVO pametne bezmozgova glave iz Brisela ODKAŽU uvoz energenata,koji su nama bili slani u EU iz Rusije po pristupačni cijeni,onda se deru,da je krivac Rusija,pa SADA JOŠ BESRAMNO kažu koliko smije koštati gas ili sirova nafta.E Ljudi ovo je neviđeno.KUPAC odredi do koje visine može iči cijena i to prodavcu.PA NE KUPUJTE,AKO JEST PRESKUPO BRE!!!Samo za budale i konje.KAO NA VAŠARU!!!Kupim konja ali samo ako je po mojoj proceni.I zavisi od prodavca ili hoče ili ne,jer ili mu hitno mu trebaju pare.Rusima pare iz EU baš niso nužne,imaju svoje kupce iz Azije.Zaglavili ko budale,te peru lice pred narodom.Ali mi znamo,da je sve laž,prebacivanje krivnje na Rusiju.Budite kao Liz koja se malo pokajala.Ali ne zua dugo,u Engleskoj jest stara demokratija,te če nju smeniti kao Johnsona.

Ivan Zgrozeni

19.10.2022. 09:22

Sve vise lice na Jugoslaviju pred "raspad" koji su joj organizovali. Nadam se da ce se Cetvrti Rajh raspasti na isti, krvav nacin.

Pera

19.10.2022. 09:24

Bože, kako su u EU glupi: povucite sve sankcije i sve će odjednom biti normalno. Za to stvarno ne treba mnogo pameti - ali izgleda oni ni to malo pameti nemaju.

Ljubica

19.10.2022. 12:53

Čitam u naslovu ono lideri i ne mogu da se ne nasmejem, jer reč lider i Brisel nikako ne idu zajedno.Od kad se Angela Merkel povukla sa čela Nemačke, malo je lidera ostalo u Briselu. Oni lidere vide kad je Orban tamo ili Aleksandar Vučić dodje na neke skupove.