BIVŠI nemački kancelar Gerhard Šreder založio se za diplomatsko rešenje sukoba u Ukrajini i izjavio da ne namerava da odustane od mogućnosti pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Lucky

11.07.2022. 00:39

Od kako je dosao na vlast ,Putin vas juri da sa vama sedne za sto i dogovori se o svemu.20 godina ga zezate ko malo dete i on je sve to trpeo i ako nije morao. Ukazivao je na ovakve stvari. Pamtim dobro i pamtim i to da je rekao,,ratovi na bivsim prostorima SSSRa nisu kao u bivsoj YU,mnogo su duzi i krvaviji,,. Naravno da je on takav da nece dopustiti da samo ispastaju narodi bivseg SSSRa ,vsc i oni koji su najvise tome doprineli. Bas s dolasjom na vlast ovih zapadnih politicara i njihivim postupcima ,rat je i poceo!!!Za sto ste zakasnili sto se Ukrajne tice . Sad mozete samo da sednete i resavate pitanje severa i seveozapada EU.

Ivan Zgrozeni

11.07.2022. 02:01

Vreme za diplomatiju je proslo. Zasto Sreder nije ponudio da posreduje u sprovodjenju u delo Sporazuma iz Minska? Rusi ne smeju da stanu sada kada su vojno toliko superiorni. Moraju poraziti fasizam jednom zauvek. To duguju zrtvama Napoleonovih osvajanja i zrtvama iz Drugog svetskog rata. Napoleona su poterali do Pariza a Hitlera do Berlina pa se vratili kuci nezavrsenog posla. Zato im sada Francuzi i Nemci uvode sankcije. Sprovesti denacifikaciju i razoruzavanje citave Evrope da se Zapad, kada i ako uspostavi vojnu ravnotezu, ne bi vratio po jos krvi. One Britance pogubiti bez milosti da bi obeshrabrili nove pse da dolaze i ubijaju nekaznjeno neduzni narod. Zapad je hrabar i ne zeli kompromis dok u ratu dobija. Kada pocnu da gube, traze "diplomatska resenja" da bi zadrzali osvojene pozicije. Ne sme se dozvoliti da u tome opet uspeju. Ovog puta ici do kraja!