GENERALNI sekretar UN Antonio Gutereš zatražio je od Saveta bezbednosti UN da se operacija prekogranične isporuke humanitarne pomoći Siriji produži za još godinu dana upozorivši da bi izostanak takve odluke bio poguban za milione ljudi.

Komentari (3)

buki

24.06.2021. 01:44

Licemeri! Tom pomoći ne pomažu sirijskom narodu, nego teroristima u Siriji, koje podržava Turska. Plus što se prave da ne vide kako je Turska okupirala strateški važan deo Sirije, a SAD onaj deo do Iraka, odakle krade i prodaje sirijsku naftu. Ne vide ni da Izrael, ni sa čim izazvan, bombarduje Siriju kad god mu padne na pamet (u proseku jednom nedeljno). Užas šta zlikovci rade sa tom, nekada prelepom državom. Da Asadu nije Putina, Siriju bi odavno rasparčali i podelili komšijama.

buki

24.06.2021. 01:53

Severozapad Sirije nije sirijski, nego turski i američki. Dok ameri kradu naftu, a Turci sve ostalo što mogu (drva, maslinovo ulje, pragove i šine od pruge...), Gutereš šalje pomoć teroristima, koje oni podržavaju. Licemeri i zlikovci!

prellee

24.06.2021. 10:44

..."biti zabrinut za humanitarnu pomoć, a uvoditi unilateralne sankcije"....Ludilo bez granica koje dolazi uglavnom iz US a onda i ostalih. Šizofrenični stavovi a poslije i divljačko ponašanje velikih dušebrižnika. Može i jedno i drugo po njima, a u životu je to NEMOGUĆE.