POZNATO KO JE PUCAO U TROGIRU: Ranije je osuđivan i bivši je policajac

Tanjug

29. 06. 2023. u 16:55

SPLITSKA policija objavila je fotografiju muškarca koji je danas oko podneva iz vatrenog oružja ranio jednu osobu, a reč je bivšem policajcu koji je ranije već osuđivan zbog porodičnog nasilja.

ПОЗНАТО КО ЈЕ ПУЦАО У ТРОГИРУ: Раније је осуђиван и бивши је полицајац

Foto Tanjug/AP

Iz splitskog Kliničkog centra je saopšteno da je ranjeni muškarac stabilnog zdravstvenog stanja, ali da su njegove povrede teške.

Iz policije su saopštili da raspolažu informacijama da begunac koristi putničko vozilo marke BMW X5, crne boje registarske oznake ST8124K i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

-Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije ili znaju gde se on nalazi ili ukoliko su videli napred navedena vozila da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da se jave na broj telefona..., navodi se u policijskom saopštenju.

Građani koji primete traženu osobu upozoreni su da mu ne prilaze, već da odmah pozovu policijsku stanicu.

Foto Tanjug/AP

Lokaln mediji pišu da je Mamić ranije privođen radi porodičnog nasilja i nesuglasica sa suprugom. Bio je, kažu, nepravosnažno osuđen na dve i po godine zatvora za sedam krivičnih dela na štetu supruge i dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu