VELIKA AKCIJA POLICIJE KOD GRUDA: Pronađena marihuana, oružje i municija

V.Mitrić

02. 08. 2021. u 10:26

POLICACJI granične policije Gorica, su, na području opštine Grude, uspešno su ostvarili akciju kodnog imena „Marihuana“, koja je usmerena na borbu protiv neovlašćene proizvodnje i stavljanja u prodaju opojnih droga, rekla nam je Franka Vican,portparolka GP BIH.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ КОД ГРУДА: Пронађена марихуана, оружје и муниција

Foto: V.M.

Otkriven je zasad marihuane. Tokom pretresa, otkriveno je 330 stabljika marihuane, veća količina spida, sedam kilograma suve zeljaste materije koja izgledom asocira na marihuanu, dve automatske puške, dva karabina, dva pištolja, razna municija, veća količina mobilnih telefona, vage i drugo.

Sve to je oduzeto, a policija traga za osumnjičenima, koji su u bekstvu, ali čiji je identitet poznat. U toku su i druge aktivnosti u ovom važnom predmetu.

Foto: V.M.

 

- Ovo je jedna u nizu operativnih akcija Granične policije Gorica u borbi protiv sprečavanja svakog oblika kriminaliteta, čiji pripadnici posebnu zahvalnost izražavaju Tužilaštvu ŽZH i dežurnom tužiocu Josipu Aničiću na brzoj reakciji i profesionalizmu, pod čijim nadzorom se obavljaju operativne akcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri