HOROR U SAD: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2021. u 10:19

AMERIČKI diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa.

ХОРОР У САД: Србин Милан (25) свирепо убијен насред улице док је шетао пса, ово су убице! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mladić je preminuo na pločniku u sredu uveče a policija i hitna pomoć zatekli su ga kako leži na pločniku i u ruci drži povodac. U tom trenutku još je bio živ ali je jako krvario pošto je bio metkom pogođen u grudi. 

Snimci s nadzornih kamera zabeležili su kako ga dvojica osumnjičenih pljačkaju a potom ga jedan od njih metkom iz pištolja pogađa u grudi. Tamošnja policija je saopštila i da je pas nepovređen i smešten kod druga pokojnog Milana koji je preuzeo brigu o ljubimcu.

Milan je ubijen malo pre 19 sati uveče. Policija je saopštila i da se na snimku vidi kako mu pljačkaši guraju ruke u džepove a potom jedan od njih pogađa Miloša u grudi. Policija je saopštila i da zasad nije jasno zašto je u Milana pucano jer se na snimku vidi da se nije opirao niti došao u bilo kakv sukob sa pljačkašima.  

Iako je hoitno prevezen u bolnicu, nesrećni Milan nije imao sreće - preminuo je pola satra kasnije podlegavši povredama u urgentnom centru. Ubijen je nedaleko od ulice u kojoj je stanovao i to u predgrađu Filadelfije, gradiću koji je dugo odolevao kriminalu i važi za relativno bezbedan i miran kraj. Komšije su ga često viđale kako tuda šeta psa. 

Milan je u decembru 2019. diplomirao inženjerstvo na Univerzitetu Filadelfija gde ga se sećaju kao dobrog i vrednog studenta.

Milanova majka Ejmi Lonsberi rekla je da je njen sin počeo da radi pre samo godinu dana kao građevinski inženjer.

- Nema smisla, jednostavno nema smisla ni razloga za ovo što se dogodilo - ponavljala je njegova neutešna majka rekavši da nije imao para kod sebe, da se nije opirao... Nije učinio ništa loše, ništa pogrešno, ovo je previše, ovo jednostavno nije moguće. Bio je toliko uzbuđen, sve mu je krenulo dobro, ovo jednostavno nije fer, nije pošteno... Ja mislim da su to bila neka deca, deca s pištoljima,  odakle im - pita se neutešna Milanova majka.

Policija je saopštila da traga za napadačima i da ima njihov opis zahvaljujući snimcima s kamera. Jedan je nosio masku i imao poluautomatsku pušku?! Iako su obojica bila odevena u crno, jedan od njih imao je neobične patike pa se policija nada da će ga tako najbrže identifikovati.

Ponuđena je i nagrada od 20.000 za informaciju koja bi dovela do hapšenja mladića koji je ubio Milana.

Milanova majka kaže da želi pravdu ali i dogovore...

- Stvarno bih volela da ih pitam zašto, samo da mi kažu zašto su to uradili... Da li im je stvarno novac toliko bio potreban... Ili su samo bili toliko besni i tražili kavgu  - kaže Milanova majka.

Iako ovo predgrađe Filadelfije nije poznato po nasilju i kriminalu, korona je to promenila donevši besparicu i očaj zbog gubitka velikog broja radnih mesta i porasta nezaposlenosti pa su u poslednje vreme čak i u tom nekada mirnom kraju zabeležena dva ubistva, četiri silovanja i 23 fizička i oružana napada sa teškim povredama.

(NBC10Philadelphia)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)