PREMINUO ZBOG TEŠKIH POVREDA GLAVE - Aleksina rođaka: Došlo je do sukoba, nakon čega je on izbačen iz restorana na pločnik

J. Ć.

17. 05. 2021. u 12:02

MLADIĆ Aleksa Stojmenović (26) pretučen je nasmrt na proslavi 18. rođendana u Aleksincu.

ПРЕМИНУО ЗБОГ ТЕШКИХ ПОВРЕДА ГЛАВЕ - Алексина рођака: Дошло је до сукоба, након чега је он избачен из ресторана на плочник

Foto: J. Ć.

- Sve se dogodilo u restoranu „Oaza“ na periferiji Aleksinca. Bila je u toku proslava rođendana, punoletstva jednog dečaka gde je i Aleksa prisutvovao sa društvom. U jednom trenutku došlo je do sukoba među mladićima, gde je Aleksa izvukao deblji kraj i izbačen je iz restorana na pločnik. Neko je potom pozvao njegovu rođaku koja je lekar u aleksinačkoj bolnici, koja je pokušala da ga renimira, ali je bio u takvom stanju da su morali odmah da ga prebace u niški Klinički centar - kaže rođaka mladića.

- Došao sam na posao u 8 kada je zazvonio telefon. Bila je to njegova baka sa kojom je živeo. Javila je da Aleksa ne dolazi na posao jer je povređen. Nekoliko minuta kasnije pozvala je opet i rekla- Alekse više nema, otišao je. 

Ovim rečkma svoju ispovest započinje Ivica Ilić kolega Alekse koji je preminuo od posledica povređivanja na proslavi u Aleksincu. 

-Aleksa  je 5 godina radio kod nas. Znamo ga kao sjajnog prijatelja, vrednog kolegu, dobru osobu, fudbalera. Nije pušio, slabo je i pio.. Aleksinac ga znao po nadimku Ćufta , koji je dobio po ocu - rekao nam je Ivica.

Pretučeni mladić nije imao vidnih povreda, ali prema prvim saznanjima, preminuo je zbog teških povreda glave što je izazvalo unutrašnje krvarenje.

Policija je u Aleksincu u međuvremenu privela na informativni razgovor nekoliko očevidaca i aktera sukoba radi provere. Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri