"ČEKAJ ME, LAVE MOJ": Potresan oproštaj devojke mladića stradalog u eksploziji u Leštanima

Novosti online

28. 11. 2021. u 18:46

BOJAN Ružić (28) radnik fabrike raketnog goriva “Edepro” koji je nastradao u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u ovoj firmi, sahranjen je juče.

ЧЕКАЈ МЕ, ЛАВЕ МОЈ: Потресан опроштај девојке младића страдалог у експлозији у Лештанима

Kuća preminulog Bojana Ružića u naselju Boleč / Foto I. Marinković

NJegova devojka Slađana, tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama, a za "Blic" navodi da joj je jako loše od kada je saznala da je ostala bez svog voljenog.

- Zar ja, ljubavi, da te ispratim u carstvo nebesko? Zar ja, oko moje? Rekao si uvek sam tu, nikad te ostaviti neću, a jesi. Nisi ti hteo, nije to bila tvoja volja, a nije ni božija. Znam, znam… Anđele, anđeli neka mi te čuvaju, a planove naše na ovom svetu ću ja uraditi šta mogu... Al nastavićemo, doći ću ti ja na to lepše mesto... Čekaj me, lave moj. Počivaj u miru, oko moje - objavila je na svom profilu potresnu poruku devojka nastradalog i dodaje da ne može da spava niti sanja, jer čeka da se Bojan vrati i pojavi...

Foto Z. Jovanović

 

Podsetimo, u trenutku eksplozije stradala su dva radnika, Miljan Jojić (38) i Miloš Saković (21), dok je više od 20 radnika zadobilo teže i lakše telesne povrede.

Među teže povređenim bio je i Bojan Ružić (28) zaposleni u fabrici "Edepro" za čiji život su se lekari u Urgentnom centru borili dva dana. Nažalost, on je u četvrak ujutru preminuo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)