VELIKA LAŽ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pošta nije platila 1,5 miliona evra za rebrendiranje loga

Novosti online

15. 11. 2023. u 10:18

APSOLUTNA je neistina ono što se objavljuje na društvenim mrežama da je Javno preduzeće „Pošta Srbije” platilo 1,5 milion evra rebrendiranje loga, demantovali su iz ovog preduzeća.

ВЕЛИКА ЛАЖ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Пошта није платила 1,5 милиона евра за ребрендирање лога

Foto: Tanjug

Odgovor v. d. direktora Pošta Srbije Zorana Đorđevića na navode objavljene u pojedinim medijima i na društvenim mrežama, povodom navodnog nenamenskog trošenja sredstava za rebrendiranja, prenosimo u celosti:

Povodom apsolutnih laži u pisanjima pojedinih medija i objavama na društvenim mrežama, u kojima se navodi da je Javno preduzeće „Pošta Srbije” za posao rebrendiranja nenamenski utrošilo milion i po evra, a da je taj posao po mom nalogu namešten privatnoj firmi izvesne Draginje Vlk, obaveštavam javnost da su u pitanju apsolutno gnusne laži, tendenciozne i politički motivisane, sa namerom da se naruši moj profesionalni i lični integritet i ugled.

Foto: Pošte Srbije

Ovi neistiniti navodi štetni su po ugled države, Pošte, kao i moj lično, i kao odgovornog lica Javnog preduzeća „Pošte Srbije”, i s tim u vezi preduzeću sve zakonske pravne postupke protiv odgovornih lica, za klevetu i naknadu štete za urušavanje ugleda.

Ističem da počev od 5. marta 2023. godine, otkako sam na dužnosti vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije, moj kompletan rad i odluke koje donosim su transparentni i sve javne nabavke preko 65.000 evra su u nadležnosti NO Preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!